Haal nu je BIM Onderwijsdag early bird met korting!

Design Express

Design Express

Bij Design Express steunen wij als distributeur ontwerpers in Architectuur, Stedenbouw, Interieur, Tuin, Landschap en events in hun missie om hun stempel op de samenleving te drukken. Dat doen we door krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke BIM-software aan te bieden die de creativiteit van de ontwerper ondersteunt en hun ontwerpen tot leven brengt.

Van concept ontwerp tot volwaardig BIM- en IFC-model: we helpen onze gebruikers om deze software in de vingers te krijgen aan de hand van professionele opleidingen en support. Onze geoefende trainers zijn mensen uit het vak die het spanningsveld tussen creativiteit en technische uitwerking perfect begrijpen.

Ons belangrijkste product is Vectorworks van de gelijknamige fabrikant Vectorworks, Inc. Daarnaast verdelen we als dealer Lumion en Enscape en leveren we diensten die aansluiten op Vectorworks.

Stand

Vectorworks is een krachtige, flexibele en bijzonder intuïtieve ontwerpsoftware die de verbeelding van de ontwerper 1 op 1 omzet in prachtige ontwerpen. Vectorworks ondersteunt zo het complete creatieve proces, gaande van 2D-tekeningen tot 3D-modellering en volledig geïntegreerde BIM. De software wordt voornamelijk gebruikt door ontwerpers in architectuur, interieur, stedenbouw, tuin en landschap, interieurbouw en entertainment.

Design Express Website

Klik hier om terug te gaan