BIM Studenten Battle registratie!

20 september 2018

Bekijk nu de BIM Studenten Battle 2018 video!

Door: Delano Kenepa | BIMregister

De BIM Studenten Battle. Een strijd tussen tussen hogescholen en universiteiten. Een strijd tussen de meeste gemotiveerde en getalenteerde studenten met affiniteit in het virtueel bouwen.

Ik ben zelf afgestudeerd in BIM maar soms denk ik wel is wat had het gaaf geweest als ik aan zo’n battle had mee mogen doen. Desalniettemin organiseer ik nu samen met een aantal zeer gemotiveerde collega’s de battle. Want zoiets organiseer je niet even zelf. Er komt een hoop bij kijken van het bedenken van de casus, realistische opdrachtgevers overtuigen aan te haken tot aan locaties bezoeken, controleren van het werk en natuurlijk de eerste prijs (reis) organiseren. Mijn dank gaat dan ook uit naar Arjan Walinga en Jolanda van Kooten van Bouwend Nederland, Rick van Wenum, Yoram van den Berge en uiteraard ook naar Bas van Holten en Alex Veldhof van de Provincie Zuid-Holland en Peter Klompen en Gerard van As van de Gemeente Alphen aan den Rijn. Met zijn alle zitten we op één lijn: de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven moet beter. Wij hopen door middel van de BIM Studenten Battle waarbij we een realistische casus hebben laten uitwerken met behulp van de laatste digitale ontwikkelingen een steentje bij te hebben gedragen. Gezien de leuke reacties is dit wel gelukt en we kijken dan ook uit naar de volgende BIM Studenten Battle!

Wil je in een samenvatting zien van hoe het was? Welke partners er nog meer bij betrokken zijn? Klik dan op de video van de BIM Studenten Battle 2018.