Registreer je voor de landelijke
BIM Studenten Battle

BIM Studenten Battle 2019

Je staat op het punt om jezelf (of met je team van in totaal 4 studenten) gratis te registreren voor de landelijke BIM Studenten Battle 2019.

De BIM Studenten Battle vindt plaats van donderdag 5 t/m zaterdag 7 september in het Archeon. Voorafgaand in de maanden juli en augustus zul je naar eigen keuze 2 excursies volgen bij de BIM Onderwijs partners als onderdeel van de casus. De BIM Studenten Battle is een hackathon voor derde- en vierdejaars studenten die een bouwgerelateerde opleiding volgen. Tijdens de Battle voor het hbo en wo werken de studenten in teamverband aan een echte casus. De opdrachtgevers zijn de gemeente Alphen aan den Rijn en het Archeon. Dat doen de studenten aan de hand van BIM (Bouw Informatie Model). Tijdens de hackathon pakken de teams alle onderdelen van het bouwproces aan. Elk jaar valt een mooie prijs te winnen met de Battle: een reis naar het buitenland. Deze reis staat in het teken van BIM. De eerste prijs voor de hbo/wo winnaars van 2019 is dit jaar een vijfdaagse reis naar Hong Kong.

Mbo
Dit jaar organiseren wij voor het eerst ook een BIM Studenten Battle voor mbo-studenten. De casus voor het mbo is minder uitgebreid dan bij het hbo en wo maar niet minder uitdagend. De mbo leerlingen verblijven net als het hbo en wo in het Archeon. De eerste prijs voor de mbo winnaars is een vierdaagse reis naar Rome!

Voor wie?
Voor mbo, hbo- en wo-studenten die een bouwgerelateerde voltijds opleiding volgen, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek, architectuur, constructie en mechatronica. Studenten die dit jaar afstuderen in juli of augustus mogen ook nog meedoen.

Je kunt alleen jezelf of met een team registreren via de button hieronder:Bekijk voor meer filmpjes de terugblik pagina 2017, terugblik pagina 2018 of het Youtube kanaal

Testimonials