Haal hier een BIM Onderwijsdag ticket!

BIM Studenten Battle

BIM Studenten Battle 2020 verplaatst naar 2021

Je staat op het punt om jezelf (of met je team van in totaal 4 studenten) gratis te registreren voor de landelijke BIM Studenten Battle 2020.

De BIM Studenten Battle begint vlak na de registratiesluiting op 1 juni. Alle geregistreerde deelnemers krijg op 8 juni 80% van de casus. Je kunt je dan ook al goed voorbereiden op de eindstrijd. De eindstrijd en daarmee de resterende 20% zal tegelijkertijd worden uitgewerkt op vrijdag 4 september bij het ROC Midden Nederland in Nieuwegein. De BIM Studenten Battle is een hackathon voor studenten die een bouwgerelateerde opleiding volgen. Tijdens de Battle voor het hbo en wo werken de studenten in teamverband aan een echte casus. De opdrachtgevers zijn SB Real Estate, Gemeente Alphen aan den Rijn en BIM Onderwijs. Dat doen de studenten aan de hand van BIM (Bouw Informatie Model). Tijdens de hackathon pakken de teams alle onderdelen van het bouwproces aan. Elk jaar valt er een mooie prijs te winnen met de Battle.

Mbo
Dit jaar organiseren wij wederom de BIM Studenten Battle voor mbo-studenten. De casus voor het mbo is minder uitgebreid dan bij het hbo en wo maar niet minder uitdagend. De eerste prijs voor de mbo winnaars is net als bij de hbo/wo winnaars € 1010 aan vrij te besteden cadeaubonnen!

Voor wie?
Voor mbo, hbo- en wo-studenten die een bouwgerelateerde voltijds opleiding volgen, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek, architectuur, facility management, constructie en mechatronica.

Je kunt alleen jezelf of met een team registreren via de button hieronder:

Testimonials