Daiwa House Modular Europe

Daiwa House Modular Europe

Toekomstige bewoners een perfecte woonoplossing bieden door comfortabele, betaalbare en duurzame woningen te ontwikkelen en realiseren. Dat is wat Daiwa House Modular Europe, de grootste modulaire bouwer van Europa, doet. Door op een geïndustrialiseerde manier te bouwen kun je woningen namelijk op een snelle en duurzame manier realiseren. En BIM zetten ze op een handige manier in om dit mogelijk te maken. Bovendien bouwen ze aan circulaire woningen die in de toekomst niet gesloopt worden. De woonoplossingen van Daiwa House Modular Europe worden desgewenst gedemonteerd en hergebruikt. Voor een duurzaam thuis voor iedereen!

Wil je meer weten over deze toekomstbestendige manier van bouwen en ben je nieuwsgierig naar het bedrijf en de carrièremogelijkheden? Kom dan langs op de Daiwa House Modular Europe stand voor een gesprek met de enthousiaste medewerkers van dit bedrijf.

PS: Vergeet niet hun Keynote presentatie bij te wonen, waarin Harry van Zandwijk (CEO Daiwa House Modular Europe) en Tom Terpstra (Hoofd BIM Ontwikkeling) je meenemen in de wereld van modulaire bouw en het digitale bouwproces.

Daiwa House Modular Europe website

Klik hier om naar het informatiemarkt overzicht te gaan